1 Day Acuvue Moist Multifocal 6 Kutu

1 Day Acuvue Moist Multifocal 6 Kutu , en konforlu multifocal günlük lens avantajlı lens fiyatları ile…

4,369.90 

Kampanyalı Lens Paketlerimize Gözattınız mı?

1 Day Acuvue Moist Multifocal 6 Kutu

4,369.90 

1 Day Acuvue Moist Multifocal 6 Kutu , en konforlu multifocal günlük lens avantajlı lens fiyatları ile…

  • 1 Day Acuvue Moist Multifocal 6 Kutu
Mobil uygulamalarımızı indirerek daha hızlı sipariş verebilir. Mobil uygulamalara özel indirimlerimizden faydalanabilirsiniz.

1 Day Acuvue moist multifocal 6 kutu kampanyalı alımlarda fiyat avantajı sağlamaktadır. Multifocal lensler uzak yakın bir arada kullanılan lenslerdir.

Günlük Multifocal 6 Kutu Kampanya

Sürekli günlük lens kullanan kişiler adetli lens siparişleri vererek hem uzun süre lens tedarik sağlamış oluyor hem de indirimli lens fiyatından yararlanıyor. Acuvue marka 6 kutu günlük lens, her gün kullanımda 3 aylık lens kullanım süresi sunmaktadır. Sizde bu avantajlı multifocal günlük lens siparişini online lens panelinden göz numaralarınızı seçerek sipariş verebilirsiniz.


NEDEN GÜNLÜK MULTİFOCAL

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“1 Day Acuvue Moist Multifocal 6 Kutu” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Avantajlı Ürünler

Hoşunuza gidebilir…

İndirim!
819.90 

MyDay Multifocal günlük kontakt lens, yakın nesnelere odaklanmak giderek zorlaştığı için 40 yaşında doğal olarak gelişen bir durum olan presbiyopisi olan kişiler için tasarlanmıştır.

İndirim!
1,069.90 

Biofinity multifocal kontakt lensler, içerisinde bulunan etkin maddeler sayesinde yakın ve uzak mesafe görüşler için ideal bir kullanıma sahiptir.

İndirim!
1,269.90 

Air optix plus hydraglyde multifocal lensler, 30 günlük kullanım süresine sahiptir.  Yeni tasarımı ile mükemmel konfor sağlamaktadır. Genellikle 40-45 yaş ve sonrası ortaya çıkan bir görme bozukluğu durumudur.

İndirim!
739.90 

Acuvue Moist Multifocal, uzak ve yakın mesafe görme bozuklukları için tasarlanmış aynı zamanda Presbiyopi rahatsızlığına özel tasarlanmıştır kontakt lens.