MyDay Kampanya 6 Kutu

3,269.40 

MyDay Kampanya 6 Kutu lensler, günlük  kullanıp atabileceğiniz lenslerdir. Nefes alabilme özelliği sayesinde göz bebeğinde ağırlık hissi yaratmaz, hafif ve yokmuş gibi hissettirecektir.

  • MyDay Kampanya 

Kampanyalı Lens Paketlerimize Gözattınız mı?

Mobil uygulamalarımızı indirerek daha hızlı sipariş verebilir. Mobil uygulamalara özel indirimlerimizden faydalanabilirsiniz.

MyDay Kampanya 6 Kutu lens paketi, günlük lens ihtiyacınızı avantajlı fiyat ile sahip olabilirsiniz. CooperVision firması tarafından üretilen bu günlük lensler, her bir kutuda 30 adet lens bulunmaktadır. Sizde günlük lens paketinden yararlanmak için sipariş panelinden online sipariş verebilirsiniz.

MyDay Kampanya 6 Kutu

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“MyDay Kampanya 6 Kutu” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Avantajlı Ürünler

Hoşunuza gidebilir…

İndirim!
569.90 

Myday günlük lensler, oksijen geçirgenliği sağladığı için gözlerde kuruluk ve yanma yapmayacaktır. Günlük olarak kullanıp atabileceğiniz bu lensler sayesinde yoğun hayatınız çok daha kolaylaşır.

İndirim!
569.90 

Dailies Aqua Comfort Plus, Göz kırpışında salınan nemlendirici ajanlar sayesinde gözyaşı filminin stabilize edilmesine yardım eden günlük lens.

İndirim!
719.90 

Acuvue Oasys 1 Day lens, oksijen geçirgenliği sayesinde günlük lens kullanımı için ideal bir dizayna sahip olup, akşam ve gündüz kullanımına uyumlu bir teknolojiyle tasarlanmıştır.

İndirim!
669.90 

Dünyayı kasıp kavurun precision 1, alcon'un imzası olan SmartSurface teknolojisi sayesinde, bu lenslerin oksijen geçirgenliğinin yüksek olması ile mükemmel görüntü ve konfor sağlar.