Air Optix Colors Numarasız Kampanya 4 Kutu

1,969.90 

Air Optix Colors Numarasız Kampanya 4 Kutu kampanyalı lensler, 12 farklı renk seçeneğiyle ve silikon hidrojel yapısı ile ön plana çıkmaktadır.

  • Air Optix COLORS Numarasız Kampanya
     

Kampanyalı Lens Paketlerimize Gözattınız mı?

Mobil uygulamalarımızı indirerek daha hızlı sipariş verebilir. Mobil uygulamalara özel indirimlerimizden faydalanabilirsiniz.

Air Optix Colors Numarasız Kampanya 4 Kutu, özellikle kozmetik amaçlı göz rengini değiştirmek için fiyat avantajı sunmaktadır. Bir çok renk seçenekleri panelden seçebilirsiniz. Bu pakette 360 ml lens solüsyonu da yanında gönderilmekte olup ayrıca lens saklama kutusu da solüsyon kutusunun içerisinde yer almaktadır.

Sizde bu avantajlı paketten yararlanmak içi, lens panelimizden hızlı bir şekilde online sipariş verebilirsiniz.

air optix colors 4 kutu kampanyası

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Air Optix Colors Numarasız Kampanya 4 Kutu” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Avantajlı Ürünler

Hoşunuza gidebilir…

949.00 

El Amore retro serisi numarasız renkli lensler doğal görünüm ve sıra dışı inanılmaz renk seçeneklerinin ile en ucuz renkli lens fiyatları ile. Bu ürün kutu içerisinde, 1 çift (2 adet) vardır.

749.00 

La Bella Milano Serisi numarasız olarak bir çok  farklı renk seçeneği (Black, pixie Brown, Diamond, Dimgrey, Emerald, Iceberg, Lazord, Oliva, Zircon, Giallo, Marine, Pearl, Coco...

569.90 

Freshlook colors blends numarasız lensler hidrojel yapısı ile kullanımı oldukça rahattır. Gözleri renkli olanların bile rahatlıkla kullanabileceği bir ürün olan renkli lens lerdir.

949.00 

El Amore numarasız renkli lensler doğal görünüm ve sıra dışı inanılmaz renk seçeneklerinin ile en ucuz renkli lens fiyatları LensOptikal.com da. Bu ürün kutu içerisinde, 1 çift (2 adet) vardır.