Desio Attitude Monthly 1 Tone Numarasız

Desio attitude mountly 1 tone numarasız renkli lensler, doğal görünümlü benzersiz bir tasarıma sahip olup Sublime Grey, Lush Green, Shameless Hazel, Angelic Blue olmak üzere 4 farklı renk…

900.00 

Kampanyalı Lens Paketlerimize Gözattınız mı?

Desio Attitude Monthly 1 Tone Numarasız

900.00 

Desio attitude mountly 1 tone numarasız renkli lensler, doğal görünümlü benzersiz bir tasarıma sahip olup Sublime Grey, Lush Green, Shameless Hazel, Angelic Blue olmak üzere 4 farklı renk…

Dia
Bc
Sph (Pwr) *
Renk
Adet
Yeni Kutu Ekle
Mobil uygulamalarımızı indirerek daha hızlı sipariş verebilir. Mobil uygulamalara özel indirimlerimizden faydalanabilirsiniz.

Desio attitude mountly 1 tone numarasız renkli lensler, doğal görünümlü benzersiz bir tasarıma sahip olup Sublime Grey, Lush Green, Shameless Hazel, Angelic Blue olmak üzere 4 farklı renk olarak satışa sunulmuştur.

Desio Attitude Monthly 1 Tone Numarasız Renkli Lens

Desio Attitude Monthly 1 Tone numarasız renkli lensler, göz renklerinizi değiştirmek için kullanabileceğiniz renkli kontakt lenslerdir. Desio Attitude Monthly 1 Tone serisi, tek bir renkte üretilmiş lensler sunar. Bu lensler, gözlerinizin doğal renklerini kapatmak yerine, seçtiğiniz renkler ile gözlerinizin görünümünü değiştirmek için kullanılabilir. Bu lensler, herhangi bir göz rahatsızlığınız olması durumunda doktorunuzun tavsiyesini almadan kullanmamalısınız. Ayrıca, lensleri saklamak için lens kutusunu ve lens için özel lens solüsyonunu kullanmalısınız.  Ayrıca aylık renkli lens olduğundan, ayda 1 kez değiştirilmesi gerekmektedir.

Desio Attitude Monthly 1 Tone numarasız renkli lenslerin kullanımı kolay olsa da, kullanım talimatlarını dikkatli bir şekilde okumanız ve doktorunuzun tavsiyesini almanız önerilir. Birçok kişi tarafından tercih edilir çünkü yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir.

Bu ürün kutu içerisinde, 1 çift (2 adet) olarak satışa sunulmuştur.
 

ÖNEMLİ: Bu üründe (renkli lenslerde)  %100 müşteri memnuniyeti garantisi olmadığı için, açılmış olan renkli lensler de iade yada değişim kesinlikle bulunmamaktadır.

Desio Attitude Monthly 1 Tone renkli lens

Desio Attitude Monthly 1 Tone Teknik Bilgileri

Lens TipiRenkli Yumuşak Kontakt lens
Kullanım Şekli1 Aylık lens
Su İçeriği%54
Bc (Base Curve)8.60 mm
Çap (Dia)14.30 mm
MateryalPolymacon (Hdrojel)
  
  
Ambalaj İçeriği1 kutuda 2 blister ( adet )
  
Shp (Siferik Güç)Numarasız
RenkRenkli Lens
Dia

14,30

Bc

8,60

Sph (Pwr) *

0,00

Renk

Angelic Blue, Lush Green, Shameless Hazel, Sublime Grey

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Desio Attitude Monthly 1 Tone Numarasız” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Avantajlı Ürünler

Hoşunuza gidebilir…

949.00 

El Amore retro serisi numarasız renkli lensler doğal görünüm ve sıra dışı inanılmaz renk seçeneklerinin ile en ucuz renkli lens fiyatları ile. Bu ürün kutu içerisinde, 1 çift (2 adet) vardır.

İndirim!
1,219.00 

Desio Coffee Collection renkli lensler, doğal görünümlü benzersiz bir tasarıma sahip olup Espresso, Cappuccino, Cherry Coffee, Black Coffee olmak üzere 4 farklı renk olarak satışa sunulmuştur.

569.90 

Air Optix Colors lensler dünyada tek silikon hidrojel renkli lensdir. Air optix colors 12 farklı renk seçeneğiyle ön plandadır. Günlük kullanım, aylık değişim sıklığı olan renkli lenslerdir.

İndirim!
1,169.00 

Desio Sensual Beauty renkli lensler, doğal görünümlü benzersiz bir tasarıma sahip olup Icy Blue, Desert Dream, Caramel Brown olmak üzere 3 farklı renk olarak satışa sunulmuştur.