Zeiss All İn One Advance 360ml

419.90 

Zeiss All in One Advance lens solüsyonu, tüm yumuşak kontakt lensin bakımı için özel olarak tasarlanmıştır. Özellikle silikon hidrojel maddelerden yapılan kontakt lensler için oldukça etkilidir.

Kampanyalı Lens Paketlerimize Gözattınız mı?

Mobil uygulamalarımızı indirerek daha hızlı sipariş verebilir. Mobil uygulamalara özel indirimlerimizden faydalanabilirsiniz.

Zeiss All in One Advance 360 ml Lens Solüsyonu

Zeiss All in One Advance 360ml lens solüsyonu, tüm yumuşak kontakt lensin bakımı için özel olarak tasarlanmıştır . Özellikle silikon hidrojel maddelerden yapılan kontakt lensler için oldukça etkilidir. Çünkü lenslere büyük miktarlarda su tutma yeteneği sağlayabilir. Lenslerinizde, temizlemeyi kolaylaştırın ve lensinizi takarken konforu ve rahatlığı arttırın.

  • Çok amaçlı lens solüsyonu
  • Eşsiz yağlayıcı sodyum hiyalüronat
  • Gözlerde konfor

Zeiss All In One Advance 360ml, zeiss solüsyon

Lens Solüsyonu Çeşitleri: https://lensoptikal.com/urun-kategori/solusyonlar/

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Zeiss All İn One Advance 360ml” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Avantajlı Ürünler

Hoşunuza gidebilir…

199.90 

Acuvue RevitaLens solüsyonu, içerdiği ikili dezenfeksiyon teknolojisi sayesinde mükemmel düzeyde bir dezenfekte sağlayarak, zararlı mikroorganizma ve bakterileri yok eder.

219.90 

Tüm yumuşak kontakt lenslerin dezenfeksiyon işlemi renu multi plus 360 ml lens solüsyonu ile oldukça kolay. Günlük lens temizliği ile uzun süreli kullanım mümkündür.

229.00 

Biotrue lens solüsyonu lenslerin temizlenmesini, dezenfekte edilmesini sağlar. Bausch + lomb firması bu solüsyonu geliştirirken gözün biyolojisini inceleyerek geliştirmiştir.